Sojamel ristet Ø, 500g.
Sojamel ristet har et højt indhold af protein og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer.
Sojamel ristet Ø
Økologisk sojamel.
Sojamel fremstilles af sojabønner.
Soyamel blev udviklet i 1940'erne. Det bruges til at forlænge holdbarheden og forbedre strukturen på en række produkter. Melet er fri for gluten, så det kan ikke erstatte al hvede eller rugmel ved brødproduktion, men op til ca. 15 % kan blive anvendt for at give et friskt og tæt brød med en nøddeagtig duft.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Sojamel fremstilles af sojabønner. Det har et højt indhold af protein og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
SOJAmel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Allergener:
SOJA
Kan indeholde spor af:
Sesam, gluten.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1685 kJ / 403 kcal
Fedt21 g
-heraf mættede fedtsyrer3,0 g
Kulhydrat3,0 g
-heraf sukkerarter3,0 g
Kostfibre19 g
Protein41 g
Salt0,01 g
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk