Skærtoft mølle Brødblanding, Malt rugbrød Ø, 500g
Økologisk brødblanding til et saftigt groft rugbrød.
Med denne brødblanding kan du let og enkelt bage et blødt og lækkert rugbrød. Brødet byder på masser af smag, og er velegnet til alle former for pålæg og til rugbrødsandwiches.
Skærtoft mølle Brødblanding, Malt rugbrød Ø, 500g
Økologisk brødblanding.
Økologisk brødblanding til et saftigt groft rugbrød.
Med denne brødblanding kan du let og enkelt bage et blødt og lækkert rugbrød. Brødet byder på masser af smag, og er velegnet til alle former for pålæg og til rugbrødsandwiches.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Du skal bruge:
1 brødblanding
430 ml vand
10 g gær
Koldhævning - Så nemt er det:
Rør gær ud i vand. Brug din røremaskine. Tilsæt brødblandingen og rør i ca. 10 min. Fordel dejen i en 1 ½ liters brødform. Tryk den godt ud i siderne og glat overfladen. Drys evt. med frø eller kerner.
Dæk formen med film eller et fugtigt klæde. Lad dejen hæve på køl i 12 til max. 16 timer. Bages ved 175°C i 60 min.
Jeg har ikke tid til det der koldhævning:
Så lad dejen hæve ved stuetemperatur i 3-4 timer inden rugbrødet bages.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt. Godt adskilt fra varer med stærkt lugt.
Ingredienser:
Fuldkornsrugmel*
Fuldkornsølandshvedemel*
Solsikkekerner*
Maltmel af rug*
Tørret surdej* (fuldkornsrugmel*, mælkesyrekultur)
Knækkede rugkerner*
Salt
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Allergener:
Rug
Hvede
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1606 kJ / 383 kcal
Fedt12 g
-heraf mættede fedtsyrer1,3 g
Kulhydrat53 g
-heraf sukkerarter2,2 g
Kostfibre12 g
Protein11 g
Salt2,6 g
Leverandør:
Skærtoft Mølle
DK-6440 Augustenborg
www.skaertoft.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug