Fra:
Biogan
Hel hirse afskallede Ø, 1kg.
Skarp pris:
44,95
Hel hirse anvendes som tilbehør samt til bagning, i müsli og postejer.
Hel hirse afskallede Ø
Hirse
Hel hirse anvendes som tilbehør samt til bagning, i müsli og postejer.
Kan også bruges til grød.
Brugsanvisning: Hirsen skylles grundigt før kogning, så de naturlige saponiner fjernes.
Kog hirsen i cirka 20 minutter til tilbehør og til grød i cirka en time.
Til bagning: Hirsen koges op et øjeblik i en gryde med rigeligt vand. Gryden tages af varmen og henstår med låg i ca. 15 minutter. Hirsen hældes op i et dørslag og overrisles med koldt vand, så den slimede væske forsvinder. Sigten rystes godt og hirsen stilles til afkøling og afdrypning.
Opbevaring/anvendelse: Tørt og køligt
Ingredienser:
Afskallet hirse*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1493 kJ / 357 kcal
Fedt3,9 g
-heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat69 g
-heraf sukkerarter1,5 g
Kostfibre3,9 g
Protein11 g
Salt0,01 g
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk