Majsgryn, polenta Ø
Majsgryn, Økologiske
Majsgryn er knuste majskorn.
Brugsanvisning: De anvendes til grød og polenta.
Tag 125 l vand 300g majsgryn og lidt salt.
Kog grynene i cirka 45 min. under omrøring og ved
svag varme.
Opbevaring/anvendelse: Tørt og køligt
Ingredienser:
Knust majs*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1646 kJ / 389 kcal
Fedt2,7 g
-heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat81 g
-heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre3,1 g
Protein8,7 g
Salt0,01 g
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk