Biogan Couscous boghvede glutenfri Ø, 500g.
Boghvedemel mikses med vand, hvorefter de små fine gryn laves under tryk, derefter dampes og tørres disse. Couscous spises som tilbehør, i salater eller som hovedret iblandt sauterede grøntsager.
Biogan, Couscous boghvede glutenfri Ø, 500g.
Couscous boghvede.
Boghvede stammer oprindeligt fra central asien, den blev bragt til Europa i det sekstende århundrede. Boghveden trives på grund af dens tilpasningsevne til højder og kølige klimaer. Boghvedemel mikses med vand, hvorefter de små fine gryn laves under tryk, derefter dampes og tørres disse. Couscous spises som tilbehør, i salater eller som hovedret iblandt sauterede grøntsager.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Couscous spises som tilbehør, i salater eller som hovedret iblandet sauterede grøntsager.
Opskrift:
125 g couscous, 180-200 ml vand, 1 spsk olie og salt. Kom couscous i en gryde og tilsæt olie, salt og bland det. Kom kogende vand i couscous og rør rundt. Læg låg på og tag gryden af varmen. Lad det hvile i 5 min.
Opbevaring:
Tørt og køligt
Ingredienser:
Boghvede*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk
IT-BIO-006 EU jordbrug