Bagsværd Lakrids Hel Plade Lakrids "Salmiak", 160g.
Lakrids i særklasse. Her er det ikke fabrikslakrids i ens størrelser og former. Med Bagsværd Lakrids får du håndlavet dansk kvalitet på højt plan. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.
Bagsværd Lakrids Hel Plade Lakrids "Salmiak", 160g.
Lakrids i særklasse. Her er det ikke fabrikslakrids i ens størrelser og former. Med Bagsværd Lakrids får du håndlavet dansk kvalitet på højt plan. Her er det ikke fabrikslakrids i ens størrelser og former. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.
Den skal bare prøves.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen kan med fordel udskæres med en robust kniv i lige præcis den størrelse der passer dig.
Al den lakrids, som Bagsværd Lakrids fremstiller til Danmark og resten af verden, bliver til i Bagsværd.
Ideen om Bagsværd Lakrids startede i hovedet på kemi- ingeniør Søren Beier i julen 2014, hvor han eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie. Sønnen Niels hjalp med at dosere salt i gryden, og datteren Nina hjalp med at indpakke produktet til venner og familie. Børnenes mor, Pernille, fik ideen om at lægge lakridsen i en kuvert, så den nemmere kun sendes ud med posten.
Ingredienser: Sukker, glukosesirup, sødet kondenseret mælk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, vegetabilsk emulgator: mono- og diglycerider, farve: vegetabilsk kul, overfladebehandlet (shellak).
Næringsindhold , pr. 100 gram: Energi: 1759 kJ/419 kcal, fedt: 15 g, heraf mættede fedtsyrer: 14 g, kulhydrater: 67 g, heraf sukker: 49 g, protein: 2,3 g,
salt: 0,8 g.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.