Bagsværd Lakrids Hel Plade Lakrids "Classic", 160g.
Lakrids i særklasse. Her er det ikke fabrikslakrids i ens størrelser og former. Med Bagsværd Lakrids får du håndlavet dansk kvalitet på højt plan. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd. "Classic" er uden ekstra tilsat smag, og har en virkelig fyldig og blød konsistens og smag.
Bagsværd Lakrids Hel Plade Lakrids "Classic", 160g.
Lakrids i særklasse. Her er det ikke fabrikslakrids i ens størrelser og former. Med Bagsværd Lakrids får du håndlavet dansk kvalitet på højt plan. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd. "Classic" er uden ekstra tilsat smag, og har en virkelig fyldig og blød konsistens og smag.
Den skal bare prøves.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen kan med fordel udskæres med en robust kniv i lige præcis den størrelse der passer dig.
Al den lakrids, som Bagsværd Lakrids fremstiller til Danmark og resten af verden, bliver til i Bagsværd.
Ideen om Bagsværd Lakrids startede i hovedet på kemi- ingeniør Søren Beier i julen 2014, hvor han eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie. Sønnen Niels hjalp med at dosere salt i gryden, og datteren Nina hjalp med at indpakke produktet til venner og familie. Børnenes mor, Pernille, fik ideen om at lægge lakridsen i en kuvert, så den nemmere kun sendes ud med posten.
Ingredienser: Sukker, glucosesirup, sødet kondenseret mælk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, vegetabilsk emulgator: mono-og diglycerider, farve: vegetabilsk kul, overfladebehandlet (shellak).
Næringsindhold pr. 100 gram: Energi: 1806 kJ/430 kcal, fedt: 16 g, heraf mættede fedtsyrer: 14 g, kulhydrater: 69 g, heraf sukker: 50 g, protein: 2,4 g, salt: 0,8 g.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.