Chiabrød glutenfri, 250g
Brødmix med chiafrø og hampprotein.
Nu kan du lave et glutenfrit brød uden æg eller gær med 1,5 gram kulhydrat pr. skive. Med denne brødmix, som er rig på fiber og protein skal du kun tilsætte vand og røres sammen uden at æltning er nødvendigt. Smagen er så tæt på almindeligt lækkert grovbrød, at det næsten er for godt til at være sandt.
Brødet holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig til nedfrysning. Skær brødet ud, før du fryser det. Så kan du nemt optø de enkelte skiver på brødristeren, når du har lyst til en mad.
Giver ca. 500 g brød.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Brødmixet blandes med 3 dl vand. Rør blot godt rundt, ingen æltning nødvendig. Lad dejen hvile i 5 min. og form derefter brød eller boller med fugtige hænder. Bages ved 200 grader i 60 minutter (brød) eller ca. 25 minutter (boller).
Afkøles på rist
Ingredienser:
Sukkerroefibre
Cikoriefiber
Psyllium loppefrøskaller
Ærtefibre
Majsstivelse, resistent stivelse
Solsikkefrø
SESAMfrø
Hørfrø
Ærteprotein
Smagsforstærker (erythritol)
Chiafrø (Salvia hispanica) 4,8 %
Hævemidler (natriumbicarbonat, diphosphat)
Mineralsalt (kaliumchlorid, natriumchlorid)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Allergener:
SESAM
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi681 kJ /164 kcal
Fedt8,9 g
-heraf mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat3,3 g
-heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre19 g
Protein9,6 g
Salt1,2 g
Leverandør:
Funktionel Mad ApS
DK-3100 Hornbæk