Proteinbrød glutenfri, 220g

Skarp pris: 55,95

Brødmix med havre og sesam, glutenfri.

Proteinbrød glutenfri, 220g

Brødmix med havre og sesam, glutenfri.

Nu kan du lave et fint brød uden gluten, hvede gær og soja. Brødet får en god neutral smag og her helt uden hele frø og kerner. Vi har brugt mel af havre, sesamfrø og mandler. Dette gør, at kulhydratindholdet er 85 % lavere end i almindeligt grovbrød. Brødet er tilmed rigt på proteiner.
Brødet kan laves med vand, mælk, kvark eller et andet mejeriprodukt. Det holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig godt til frysning.

Resultatet bliver et brød på ca. 600 gram - og meget drøjt i brug.

Brugsanvisning og forholdsregler:
Tænd ovnen på 175 grader. Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.). Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder. Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.). Opbevar brødet i køle-/svaleskab.

Ingredienser:
SESAMmel
MANDELmel
HAVREmel (glutenfri)
ÆGGEpulver
Fiber (psyllium, ærter)
Ærteprotein
Sødestof: erythritol (sukrin)
Hævemiddel: bikarbonat, difosfat)
Mineralsalt: natriumklorid, kaliumklorid

Allergener:
SESAM
MANDLER
HAVRE GLUTENFRI
ÆG

Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi576 kJ / 138 kcal
Fedt5,1 g
-heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat3,9 g
-heraf sukkerarter
Kostfibre7,5 g
Protein15,4 g
Salt1,3 g

Leverandør:
Funktionel Mad ApS
DK-3100 Hornbæk

Adresse

REN velvære ApS

Samsøvej 13

8382 Hinnerup

Tlf. 71 99 70 78

CVR: 31486513

paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Kundeservice

Kontakt kundeservice på

tlf 71 99 70 78 mellem 11.00-14.00 eller på Chat og mail ordre@ren-velvaere.dk

Mails besvares indenfor max 24 timer

Forsendelse

Leveringstid 1-3 hverdage. Bestillinger modtaget inden kl. 15.00 bliver så vidt muligt sendt samme dag

Betingelser

Fragt & levering

Afhentning

Afhentning af varer:

Mandag-torsdag 8.30-15.30

Fredag. 8.30-15.00

e-mærket

>