Hattesens Konfektfabrik Ærøstang Ananas/kokos, 1 stk, 27g.
Konfektstang med Ananas & Kokos.
Hattesens Konfektfabrik Ærøstang Ananas/kokos, 1 stk, 27g.
En lækker blød og smagfuld konfektstang med Ananas & Kokos.
Lakridshåndværk fra Ærø.
Glutenfri, laktosefri og vegansk.
Indeholder:
Sukker, glukose, invertsukker, rismel, rålakrids, ananas, koks, kokosfedt, kakaosmør, fortykningsmiddel: carrageenan, surhedsregulerende middel: citronsyre, salt, anisolie. Farve: beta-caroten, rødbede.
Konfektstængerne er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer og kan derfor variere i smag og farve.
Opbevares mørkt, tørt og ikke for varmt.
Nettovægt: 27 g.
Næringsindhold pr 100 gr.:
Energi (KJ/kcal): 1624KJ/389Kcal
Fedt (g): 7,0
Mættede fedtsyrer (g): 6,0
Kulhydrat (g): 79,8
Heraf sukkerarter (g): 57,3
Kostfiber (g): 1,4
Protein (g): 1,4
Salt (g): 0,1
Historien bag Hattesens Konfektfabrik:
I julen 2013 fostrede Claus Hattesen ideen til en ny lakridskonfekt. ”Vi fortjener noget bedre” var mantraet i de følgende år, hvor familien vendte og drejede ideen om en ”gourmet lakridskonfekt”. I juni 2016 solgtes de første æsker Hattesens Lakridskonfekt i familiens eget Ismageri og Cafe Aroma på havnen i Ærøskøbing.
Lakridskonfekten er lavet efter gamle traditioner.
Fornemmelsen for lakrids, aromaen i, og konsistensen af, konfektmassen – alt det vil du kunne smage ved første bid af Hattesens lakridskonfekt.
”Mindre sukker, mere smag” er hovedtanken bag lakridskonfekten og igennem de klare valg af naturlige og rene råvarer lige fra begyndelsen, var kvaliteten næsten givet. Rigeligt med bær erstattede en del af sukkeret, og gav firkanterne klare farver og en fantastisk smag. Lakridsen, kogt på fuldkornsrismel og 10% rålakrids, giver lakridskonfekten forrygende dybde og eftersmag.