Hattesens Konfektfabrik Konfekt Julekalender 2024
- Køb 2 eller flere til 249,00 pr stk.
Julekalenderen fra Hattesens Konfektfabrik indeholder lakridskonfekt i smagene hindbær, chokolade, brunkage, appelsin/ingefær, jordbær, citron og lakrids. Julekalenderen kommer som en lang rulle, hvorfra du dag for dag klipper dig nærmere d. 24/12.
Hattesens Konfektfabrik Konfekt Julekalender 2024
Julekalenderen fra Hattesens Konfektfabrik indeholder lakridskonfekt i smagene hindbær, chokolade, brunkage, appelsin/ingefær, jordbær, citron og lakrids.
Lakridskonfekten er som altid produceret af de fineste råvarer, heriblandt frysetørrede bær, 10% rålakrids, chokolade fra Friis-Holm og krydderier fra Mill & Mortar.
Vi faldt pladask for denne julekalender, da den var anderledes og lidt nytænkende i julekalender-kategorien. Her skal man nemlig hver dag i December klippe sig en bid nærmere juleaften af den 2,5 meter lange julekalender pakket i papir.
Når du modtager Julekalenderen er den rullet op og pakket i en smuk sort gavepose - i papir. Julekalenderen er, ligesom Ærøstangen, illustreret af den prisbelønnede kunstner Mads Berg.
Julekalenderen kan hænges op som en fin guirlande som del af din julepynt eller måske skal den gemmes lidt af vejen, så den holder helt til d 24/12.
Historien bag Hattesens Konfektfabrik:
I julen 2013 fostrede Claus Hattesen ideen til en ny lakridskonfekt. ”Vi fortjener noget bedre” var mantraet i de følgende år, hvor familien vendte og drejede ideen om en ”gourmet lakridskonfekt”. I juni 2016 solgtes de første æsker Hattesens Lakridskonfekt i familiens eget Ismageri og Cafe Aroma på havnen i Ærøskøbing.
Lakridskonfekten er lavet efter gamle traditioner.
Fornemmelsen for lakrids, aromaen i, og konsistensen af, konfektmassen – alt det vil du kunne smage ved første bid af Hattesens lakridskonfekt.
”Mindre sukker, mere smag” er hovedtanken bag lakridskonfekten og igennem de klare valg af naturlige og rene råvarer lige fra begyndelsen, var kvaliteten næsten givet. Rigeligt med bær erstattede en del af sukkeret, og gav firkanterne klare farver og en fantastisk smag. Lakridsen, kogt på fuldkornsrismel og 10% rålakrids, giver lakridskonfekten forrygende dybde og eftersmag.