Bodylab Whey 100 - raspberry & yoghurt, 1kg
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet.
Bodylab Whey 100 - raspberry & yoghurt, 1kg
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil, hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.
Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen samt normale knogler. Anvend Bodylab Whey som supplement til en i forvejen sund og nærende kost. Bodylab Whey kan anvendes af alle som ønsker et ekstra tilskud af protein. I forhold til mange andre proteinkilder besidder Whey 100 en meget høj biologisk værdi og et højt indehold af forgrenede aminosyrer (BCAA), hvilket gør det til en optimal kilde til ekstra protein.
Bodylab Whey er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand, mælk eller juice.
Anvendelsesområder
Straks efter træning kan Bodylab Whey med fordel indtages sammen med kulhydrat (fx Bodylab Carbs). På dette tidspunkt er musklernes genopbygningsevne ekstra god og kræver hurtig tilførsel af energi og proteiner. Ønskes øget muskelmasse kan man med fordel også tilsætte kreatin til shaken efter træning.
Blandingsforhold: 30-35 g (1 scoop) Whey 100 til 250-300 ml mælk/vand.
ISO Pure og Clear Whey
Vi tilbyder også Whey 100 ISO Pure og Clear Whey, som begge består af 100 % rent valleprotein-isolat. Disse produkter er lidt dyrere, idet proteinindholdet er højere, samtidig med at det er renset for både fedt og laktose.
Dansk produceret proteinpulver
Al produktion af Bodylabs whey proteinpulver foregår i Hadsund i det nordlige Jylland.
Næringsindhold | |
---|---|
Raspberry & Yoghurt | |
Pr. 100 gram | |
Energi | 1.580 kJ / 380 kcal |
Fedt | 7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,4 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukkerarter | 4,5 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 70 g |
Salt | 0,89 g |
Kalcium | 490 mg = 60%* |
Vitamin B2 | 0,5 mg = 35%* |
*Af anbefalet daglig tilførsel. |
Ingredienser
Ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat (84%, udvundet af mælk), yoghurtkultur (5%), frysetørret hindbærpulver (4%), konsistensmiddel: xanthangummi, salt, naturlig aroma, sødestoffer: sucralose, acesulfam-K, emulgatorer: soja- og solsikkelecithin.
Varebetegnelse
Proteinpulver med smag af hindbærsmag. Indeholder sødestoffer. Med et naturligt indhold af sukker.
Produktinformation
Bodylab Whey 100 er et danskproduceret valleproteinpulver af høj kvalitet, som er udvundet af mælk. Bodylab Whey 100 [[kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein. Bodylab Whey 100 er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand eller mælk.
Brugsanvisning
Som supplement, til en i forvejen sund kost, indtages 30-35 gram 1-4 gange dagligt. Pulveret mixes sammen med 250-300 ml mælk, vand eller anden væske. Kan også blendes sammen med frisk frugt og juice eller mælk, for at lave en frisk og velsmagende smoothie. Indtages mellem måltider og gerne efter træning. Opbevares tørt og køligt. Posen skal lukkes efter brug.
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | |
---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | |
Histidin | 1.700 mg |
Isoleucin | 6.400 mg* |
Leucin | 10.600 mg* |
Lysin | 9.600 mg |
Methionin | 2.200 mg |
Phenylalanin | 3.000 mg |
Threonin | 6.700 mg |
Tryptophan | 1.400 mg |
Valin | 5.900 mg* |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | |
Arginin | 2.100 mg |
Cystin | 2.200 mg |
Glutaminsyre | 18.100 mg |
Prolin | 5.500 mg |
Tyrosin | 2.600 mg |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | |
Alanin | 5.000 mg |
Asparaginsyre | 11.000 mg |
Glycin | 1.400 mg |
Serin | 4.600 mg |
* BCAA |
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |