Bodylab Whey 100 Vanilla Milkshake, 1kg.
Optimal kilde til ekstra protein
Udvundet af frisk mælk fra køer
Bodylab Whey 100 (1 kg) - Vanilla Milkshake
Optimal kilde til ekstra protein
Udvundet af frisk mælk fra køer
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil, hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.
Bodylab Whey er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand, mælk eller juice. Bedste resultat fås dog ved anvendelse af en Bodylab Shaker.
NÆRINGSINDHOLD: | |
---|---|
Vanilla Milkshake | |
Indhold pr. | 100 g |
Energi | 1650 kJ / 400 kcal |
Fedt | 7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrater | 6 g |
- heraf sukkerarter | 6 g |
Kostfibre | 0-1 g |
Protein | 75 g |
Salt | 0,36 g |
Ingredienser
Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat (96%, udvundet af mælk), konsistensmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, sødestoffer: sucralose, acesulfam-K, emulgator: sojalecithin
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | |
---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | |
Histidin | 1.700 mg |
Isoleucin | 6.400 mg* |
Leucin | 10.600 mg* |
Lysin | 9.600 mg |
Methionin | 2.200 mg |
Phenylalanin | 3.000 mg |
Threonin | 6.700 mg |
Tryptophan | 1.400 mg |
Valin | 5.900 mg* |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | |
Arginin | 2.100 mg |
Cystin | 2.200 mg |
Glutaminsyre | 18.100 mg |
Prolin | 5.500 mg |
Tyrosin | 2.600 mg |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | |
Alanin | 5.000 mg |
Asparaginsyre | 11.000 mg |
Glycin | 1.400 mg |
Serin | 4.600 mg |
* BCAA |
Indhold af forgrenede aminosyrer
(BCAA = isoleucin + leucin + valin): 22,9 g per 100 gram.
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |
NÆRINGSINDHOLD:
Vanilla Milkshake
Indhold pr.100 g
Energi1650 kJ / 400 kcal
Fedt7 g
- heraf mættede fedtsyrer2,4 g
Kulhydrater6 g
- heraf sukkerarter6 g
Kostfibre0-1 g
Protein75 g
Salt0,36 g
Ingredienser
Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat (96%, udvundet af mælk), konsistensmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, sødestoffer: sucralose, acesulfam-K, emulgator: sojalecithin
Biologisk aktive proteinfraktioner:
Beta-lactoglobulin40-46%
lycomacropeptider (GMP)15-20%
Alpha-lactalbumin10-15%
Bovine serum albumin (BSA)1-2%
Immunoglobuliner (IgG)2-5%
Lactoferrin<1%
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein:
Essentielle aminosyrer (EAA)
Histidin1.700 mg
Isoleucin6.400 mg*
Leucin10.600 mg*
Lysin9.600 mg
Methionin2.200 mg
Phenylalanin3.000 mg
Threonin6.700 mg
Tryptophan1.400 mg
Valin5.900 mg*
Betingede essentielle aminosyrer (CAA)
Arginin2.100 mg
Cystin2.200 mg
Glutaminsyre18.100 mg
Prolin5.500 mg
Tyrosin2.600 mg
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA)
Alanin5.000 mg
Asparaginsyre11.000 mg
Glycin1.400 mg
Serin4.600 mg
* BCAA
Indhold af forgrenede aminosyrer
(BCAA = isoleucin + leucin + valin): 22,9 g per 100 gram.
Protein fordøjelighed:99%
PER:3,2
Biologisk værdi:100
PDCAAS:1,00