Biogan Fregola perlecouscous Ø, 500g.
Økologisk fregola/perlecouscous.
Fregola kommer fra Sardinien og er traditionel "the Sardinian Pasta " også kaldet for perle couscous.
Fregola er lavet af semolina og produceret i bronzeforme, hvilket giver den en mere porøs overflade. Dette har den betydning, at en sovs eller marinade hænger godt ved og man får en bedre smagsoplevelse.
Biogan Fregola perlecouscous Ø, 500g.
Økologisk fregola/perlecouscous.
Fregola kommer fra Sardinien og er traditionel "the Sardinian Pasta " også kaldet for perle couscous.
Fregola er lavet af semolina og produceret i bronzeforme, hvilket giver den en mere porøs overflade. Dette har den betydning, at en sovs eller marinade hænger godt ved og man får en bedre smagsoplevelse.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Fregola koges i cirka 10 minutter i forholdet 1 del fregola og 4 dele vand tilsat salt.
Fregola er god i salater og her skal du afkøle fregolaen med kold vand lige efter, at du har hældt den kogende vand væk. Skal den bruges i en varm ret, er det en god ide, at tilsætte lidt olivenolie
efter at den kogende vand er hældt væk, så den ikke klistrer.
Fregola bruges til rissotto agtige retter samt for eksempel i minestrone.
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt.
Ingredienser:
DurumHVEDE*
Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Allergener:
HVEDE
Kan indeholde spor af:
Nødder, jordnødder, sesam og soja.
Næringsindhold:
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO-100EU-jordbrug