Biogan Danske linser Ø, 400g.
Linser er rige på proteiner og en god fiberkilde.
Biogan Danske linser Ø, 400g.
Linser.
Linserne er dyrket i Danmark. De er rige på proteiner og en god fiberkilde. Det er hele uafskallede linser og farven indeni er rød. Linserne bruges som tilbehør, til postejer, i gryderetter og til frikadeller.
Linserne skal ikke iblødsættes.
Afhængig af om man vil bruge dem som et fast tilbehør "med bid i" eller i en postej eller sammenkogt ret vil vi anbefale følgende: Hæld dem i kogende vand tilsat salt og eventuelt krydderier. Efter 15 minutters kogning har man en linse med bid i og en dejlig sød, nøddeagtig smag. Vil man have en udkogt linse lader man dem koge i 20 minutter.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Skyld dem inden kogning.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Linser* (HVEDE)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk