Biogan Ærtekød Ø, 250g.
Økologisk gule ærter.
Ærtekød er produceret af gule økologiske ærter, som er blevet ekstruderet. Ærtekød kan typisk erstatte animalsk kød. Det har i sig selv ikke megen smag og skal derfor krydres godt eller tilberedes i en urtebouillion. Det anbefales til blandt andet lasagne, spaghetti bolognese og til bøffer.
Ærtekød har et højt proteinindhold på 55 g pr. 100 g og et højt kostfiberindhold på 16 g pr. 100 g.
100 g rå ærtekød bliver til ca. 370 g når det er tilberedt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning: hvis ærtekødet skal bruges til en delle. Kog 500 ml vand op og tilsæt en bouillonterning, kom ærtekødet i, tag gryden af varmen og lad den stå i 5 min.
Hvis du skal bruge ærtekødet i en bolognese, skal ærtekødet ikke forberedes først, men tilsættes som du ville tilsætte oksekød.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Gule flækærter*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO-100 EU jordbrug