Clearspring Kombu Tang, 40g.
Clearsprings Japanese Hokkaido Kombu Tang er høstet ud fra kysten af øen Hokkaido i Japan og perfekt til at lave den populære japanske fond "dashi". Tangen giver retter en ekstra dimension og de forskellige tang typer har helt forskellige smags nuancer og farver.
Clearspring Kombu Tang, 40g.
Tørret kombu-tang.
Clearsprings Japanese Hokkaido Kombu Tang er høstet ud fra kysten af øen Hokkaido i Japan og perfekt til at lave den populære japanske fond "dashi". Tangen giver retter en ekstra dimension og de forskellige tang typer har helt forskellige smags nuancer og farver. De er gode som snack, drys, salater m.m. Du kan også bruge dem i supper og grøntsagsretter. Kombu egner sig godt til at koge sammen med linser, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør dem blødere.
Kombu virker som en naturlig smagsforstærker da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre hvilket japanerne beskriver som smagen af "umami".
Næringsindholdet afspejler pr. 100 g fond.
Indeholder 371 µg jod pr. 100 g fond som svarer til 247 % af det daglige reference indtag.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 2 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden.
Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.
Opbevaring:
Køligt og tørt.
Genluk pakken efter åbning.
Ingredienser:
Tørret kombutang (Laminaria japonica)
Kan indeholde spor af:
Fisk, bløddyr, og/eller krebsdyr.
Næringsindhold:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk