DanskTANG Sukkertang tørret, 20 g
Sukkertang håndhøstet i Kattegat.
Sukkertang tørret, 20 g
Sukkertang.
Sukkertang håndhøstet i Kattegat.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Produktet skal varmebehandles til min. 75 °C overalt i produktet inden det spises.
Anvendelsesforslag:
Sukkertang kan anvendes i alt fra desserter til supper.
Ved opvarmning i ovnen til omkring 170 grader får tangen
en karamelliseret konsistens, som gør den lækker i desserter. Ved kogning optager tangen igen vand og får en ”naturlig" konsistens, som gør den velegnet til fyld i supper, præcis som man kender det fra det asiatiske køkken. Tør og granuleret kan den med fordel også anvendes som krydderi, hvor den vil bidrage med umami smag.
Ingredienser:
Sukkertang
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Kan indeholde spor af:
Fisk og skaldyr.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1046 kJ / 250 kcal
Fedt1,1 g
-heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat55 g
-heraf sukkerarter6,0 g
Kostfibre5,0 g
Protein7,0 g
Salt3,1 g
Leverandør:
Dansk Tang ApS
DK-4500 Nykøbing Sj
www.dansktang.dk
Oprindelsesland:
Danmark.