Loppefrøskaller Økologiske, 200g.
Loppefrøskaller kaldes også Psyllium-frøskaller og kommer fra planten Plantago ovata Forsk. De små tørrede skaller er naturligt glutenfri og har et højt indhold af fibre. Det gør dem specielt velegnede til glutenfri bagning.
Loppefrøskaller Økologiske
Økologiske loppefrøskaller.
Loppefrøskaller kaldes også Psyllium-frøskaller og kommer fra planten Plantago ovata Forsk. De små tørrede skaller er naturligt glutenfri og har et højt indhold af fibre. Det gør dem specielt velegnede til glutenfri bagning. Det høje fiberindhold er med til at øge brødets struktur og samtidig giver det brødet en bedre konsistens. Frøskallerne kan indtages ved at lade dem oprøre i vand juice eller smoothies. Anvend f.eks. 1-2 tsk. loppefrøskaller oprøret i 2,5 dl væske. Drikkes straks efter oprøringen og dernæst drikkes et glas vand.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Tørrede psyllium-frøskaller* (Plantago ovata Forssk.)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi776 kJ / 193 kcal
Fedt0,2 g
-heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat2,5 g
-heraf sukkerarter0 g
Kostfibre87,8 g
Protein1,4 g
Salt0,3 g
Leverandør:
Midsona Danmark A/S
DK-9550 Mariager
www.urtekram.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100Ikke-EU jordbrug