Shirataki spaghetti glutenfri, 200g.
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki spaghetti glutenfri, 200g.
Shirataki spaghetti
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki er et alternativ til almindelig pasta, men med få kulhydrater.
Shirataki kan anvendes i alle retter, skal blot varmes op da de ikke ændrer konsistens.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Skyl dem under koldt vand og varm dem i kogende vand eller lynstege dem i en wok.
Opbevaring:
Tørt og køligt
Ingredienser:
Konjak fiber (glucomannan)
Vand
E526 calciumhydroxide
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi2,7 kJ / 6,4 kcal
Fedt 0,0 g
Kulhydrat0,5 g
Kostfibre4,5 g
Salt 0,0 g