Quinoa Pasta fusilli Ø, 250g.
Glutenfri, økologisk pasta.
Pasta Fusilli af ris og quinoa real (kongequinoa). Økologisk producerede med 25 % økologisk bolivianske quinoa real. Indeholder ikke gluten og er vegansk.
Kan kombineres med alle former for sauce.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Kog pasta til ønsket konsistens.
Opbevaring:
Tørt og køligt. efter åbning i tætsluttende emballage og holdbarheden er som i uåbnet stand.
Ingredienser:
Rismel* 75 %
Quinoa Real mel* 25 %
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Kan indeholde spor af:
Soja.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1501 kJ / 354 kcal
Fedt1,2 g
-heraf mættede fedtsyrer0,8 g
Kulhydrat78 g
-heraf sukkerarter2,5 g
Kostfibre1,5 g
Protein9,0 g
Salt0,03 g
Leverandør:
Funkisfood ApS
DK-6900 Skjern
www.funkisfood.dk
Oprindelsesland:
IT-BIO 009 EU/Ikke-EU jordbrug