Clearspring Miso Barley (byg) Ø i glas upaseuriseret Ø, 300g
Byg Miso kaldes også for mugi miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter.
Clearspring Miso Barley (byg) Ø i glas upaseuriseret Ø, 300g
Økologisk byg miso upasteuriseret.
Økologisk Miso - Barley (byg) i glas.
Byg Miso kaldes også for mugi miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter. Lagret i 18 måneder i cedertræstønder.
Den er upasteuriseret. Anvendes som bouillon / smagsgiver.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Upasteuriseret miso er et "levende" produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces.
Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet.
Hvis du ønsker at begrænse fermenteringen, kan du med fordel opbevare produktet ved 10 – 25°C før åbning.
Opbevaring:
Køligt og mørkt.
Opbevares på køl efter åbning og bruges inden for 6 måneder.
Ingredienser:
Hele SOJAbønner* 36 %
Fermenteret BYG* 30 %
Havsalt
Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Allergener:
SOJA
BYG
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi639 kJ / 153 kcal
Fedt5,7 g
-heraf mættede fedtsyrer3,0 g
Kulhydrat12 g
-heraf sukkerarter6,7 g
Kostfibre
Protein11 g
Salt12,3 g
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Oprindelsesland:
NL-BIO-01 Ikke-EU-jordbrug