Clearspring Japansk umami paste m ingefær Økologisk 150g
Fermenteret umami paste.
Umami er et forholdsvis nyt begreb i dansk madkultur.
Umami betyder velsmag på japansk og er sammen med surt, sødt, salt og bittert en af de fem grundsmage.
Umamismagen findes i f.eks. soltørrede tomater, sildefisk, svampe, tang og soyasauce - og med Clearspring's umami paste kan du nu virkelig nemt tilsætte den delikate umamismag til dine retter, og dermed fremhæve de øvrige ingrediensers smag.
Clearspring's økologiske Umami paste med ingefær er lavet af fermenterede ris tilsat soyasauce og frisk ingefær og kan anvendes i alle retter, når du vil skabe en større smagsoplevelse.
Brugsanvisning og anvendelse:
Kan bruges i saucer og wokmad, som dip og marinade eller blandet med olivenolie og citronsaft som en umami-rig salatdressing.
Opbevaring:
Køligt og mørkt. Efter åbning opbevares på køl og bruges inden for 8 måneder.
Ingredienser:
Soya sauce* 47 % (vand, soyabønner*, hvede*, havsalt)
Riskultur* 27 % (ris*, koji 0,001 %)
Vand
Ingefær* 3 %
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Allergener:
Soja
Hvede
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi 445 kJ / 105 kcal
Fedt 0,4 g
-heraf mættede fedtsyrer < 0,1 g
Kulhydrat 20 g
-heraf sukkerarter 3,0 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 5,4 g
Salt 6,3 g
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Oprindelsesland:
Storbritannien.