Rømer Hirse glutenfri Ø, 500g.
Hirse er en gammel kulturplante, som stammer fra Østasien. Den tåles af de fleste og er naturlig fri for gluten.
Hirse glutenfri Ø
Hirse er en gammel kulturplante, som stammer fra Østasien. Den tåles af de fleste og er naturlig fri for gluten.
Brugsanvisning:
Det anbefales at skylle hirsen inden kogning. Den kan anvendes til grød, spises som ris og indgå i vegetabilske retter. Tilberedning:1 del hirse til 2 dele vand, koges ca. 30-35 min. Den kan anvendes til grød, spises som ris og indgå i vegetabilske retter. Tilberedning: 1 del hirse til 2 dele vand, koges ca. 30-35 min.
Ingredienser:
Hirse*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1507 kJ / 360 kcal
Fedt3,9 g
-heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat68,8 g
-heraf sukkerarter1,4 g
Protein10,6 g
Salt0,008 g
Leverandør:
Rømer Produkt
DK-8600 Silkeborg
www.romernaturprodukt.dk
Oprindelsesland:
DK-ØKO-100 EU-jordbrug