Bodylab Protein Grød vanilla cream, 600g
En grød med meget mere af det hele – mere smag, mere cremethed, mere protein, mere crunch.
Bodylab Protein Grød vanilla cream, 600g
30% protein.
Uden tilsat sukker.
Tilsæt kun vand.
En grød med meget mere af det hele – mere smag, mere cremethed, mere protein, mere crunch. For at give din grød en lidt anderledes tekstur end almindelig havregrød er den fyldt med græskarkerner, hørfrø og solsikkekerner. Det er lækkert og giver samtidig en mæthedsfornemmelse, du ikke får i havregrød.
Det tager kun tre minutter at lave en skål lækker, cremet Protein Grød. Så kan du i stedet bruge tiden på at pynte din grød med frugter, bær, nødder, eller hvad du ellers kan finde på.
Uanset hvilken smag du vælger, får du en grød med hele 30 % protein og 0 gram tilsat sukker.
Sådan gør du:
Gryde: Bland 75 g pulver med 2 dl vand. Varm grøden op under omrøring, og lad den simre i to minutter.
Mikrobølgeovn: Bland 75 g pulver med 2 dl vand i en skål, og rør rundt. Tilbered grøden på makseffekt i to minutter.
En pose Protein Grød indeholder otte serveringer.
Næringsindhold | |
---|---|
Vanilla Cream | |
Indhold pr. | 100 g |
Energi | 1.600 kJ / 390 kcal |
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g |
Kulhydrater | 40 g |
- heraf sukkerarter: | 2 g |
Kostfibre | 8 g |
Protein | 30 g |
Salt | 1,4 g |
Ingredienser
60% havregryn, 22% valle-proteinkoncentrat (mælk), 5% græskarkerner, 4% solsikkekerner, 2% hørfrø, salt, 0,01% vaniljekorn, naturlig aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi), farve (karamel), sødestoffer (sucralose, acesulfam-K).
Varebetegnelse
Havregrødsblanding med græskarkerner, solsikkekerner og vanilje. Indeholder sødestoffer. Med et naturligt indhold af sukker.
Brugsanvisning
Mikrobølgeovn: Bland 75 gram pulver (ca. 1,5 dl) med 2 dl vand i en skål og rør rundt. Tilbered i mikrobølgeovnen ved maks effekt i 2 minutter.
Gryde: Put 75 gram pulver (ca. 1,5 dl) i en lille gryde og tilsæt 2 dl vand, varm op og rør rundt. Lad det småkoge i 2 minutter før servering. Posen skal lukkes efter brug. Opbevares tørt og køligt.