Bodylab Vegan Protein Blend Chocolate, 400g.
Vi har udviklet en ny vegansk proteinblanding med 62 % protein fra ærter, ris og havre. Vi har bl.a. tilsat premium kakaopulver og rigtig vanilje fra Madagaskar for at give dig en bedre smagsoplevelse, end du er vant til fra vegansk proteinpulver.
Bodylab Vegan Protein Blend Chocolate, 400g.
62 % planteprotein
Vælg mellem Chocolate og Vanilla
A protein blend like no other
Vi ved, det kan være svært at få dækket sit proteinbehov som veganer. Det plantede en tanke hos os.
Vegan Protein BlendVegan Protein Blend
Vi har udviklet en ny vegansk proteinblanding med 62 % protein fra ærter, ris og havre. Vi har bl.a. tilsat premium kakaopulver og rigtig vanilje fra Madagaskar for at give dig en bedre smagsoplevelse, end du er vant til fra vegansk proteinpulver.
Sådan bruger du Vegan Blend
Indtag Vegan Blend efter træning, gerne sammen med kulhydrat (f.eks. Bodylab Carbs). På dette tidspunkt er musklernes genopbygningsevne ekstra god og kræver hurtig tilførsel af energi og proteiner. Ønskes øget muskelmasse kan man med fordel også tilsætte kreatin til shaken efter træning.
From trash to treasure
Vi har vist allerede nævnt, at den er 100 % plantebaseret, men vores Vegan Blend er grøn på flere måder. Vi har nemlig pakket den i miljøvenligt genbrugspapir, så du kan nyde dine shakes og samtidig gøre noget godt for miljøet.
Servering
Bland 20 g Vegan Blend med 200-250 ml iskoldt vand, mandelmælk eller havremælk, og shake i 15-20 sekunder.
NÆRINGSINDHOLD: | ||
---|---|---|
Chocolate | ||
Indhold pr. | 100 g | 20 g |
Energi | 1680 kJ / 400 kcal | 336 kJ / 80 kcal |
Fedt | 9,4 g | 1,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4 g | 0,8 g |
Kulhydrater | 14 g | 2,8 g |
- heraf sukkerarter | 2,4 g | 0,48 g |
Kostfibre | 6 g | 1,2 g |
Protein | 62 g | 12 g |
Salt | 0,56 g | 0,11 g |
Ingredienser
Ærteprotein-isolat, risprotein-isolat, havreprotein, fedtreduceret kakaopulver (6 %), kokosolie, inulin, [[emulgator (solsikkelecitin), aroma, sødestoffer (sucralose, acesulfam-kalium). Kan indeholde spor af mælk, æg og gluten.