Diet-food Shirataki ris glutenfri, 200g
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Diet-food Shirataki ris glutenfri, 200g
Shirataki ris
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki er et alternativ til almindelig ris, men med få kulhydrater.
Shirataki kan anvendes i alle retter, skal blot varmes op da de ikke ændrer konsistens.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Skyl dem under koldt vand og varm dem i kogende vand eller lynstege dem i en wok.
Opbevaring:
Tørt og køligt
Ingredienser:
Konjak fiber (glucomannan)
Vand
E526 calciumhydroxide
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi2,7 kJ / 6,4 kcal
Fedt
-heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat0,5 g
-heraf sukkerarter
Kostfibre4,5 g
Protein
Salt
Leverandør:
Unik Food
DK-4690 Haslev
Oprindelsesland:
Kina