Cal-Mag Citrat m. D-vit. 270 kap.
Cal-Mag Citrat med vitamin D er en unik kombination af calcium, magnesium og vitamin D3, udviklet til vedligeholdelse af knogler og tænder. Indeholder desuden små mængder af persille, broccoli, alfalfa og mælkebøtterod.
Calcium Magnesium Citrat m. D-vit.
Kosttilskud.
Cal-Mag Citrat med vitamin D er en unik kombination af calcium, magnesium og vitamin D3, udviklet til vedligeholdelse af knogler og tænder. Indeholder desuden små mængder af persille, broccoli, alfalfa og mælkebøtterod.
Calcium - eller kalk - er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, og calcium bidrager også til en normal muskelfunktion.
Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder og til en normal muskelfunktion.
Vitamin D bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium i kroppen, herved bidrager vitamin D til vedligeholdelse af normale knogler og tænder. Vitamin D bidrager også til en normal muskelfunktion
Et kvalitetsprodukt fra Solaray.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Daglig dosis:
Voksne og børn over 11 år:3 kapsler
Indhold | 3 kapsler | % RI (Referenceindtag) |
---|---|---|
Vitamin D (μg) | 25 | 500 |
Calcium (mg) | 500 | 63 |
Magnesium (mg) | 250 | 67 |
Urteblanding (mg) | 1 |
Brugsanvisning og forholdsregler:
Indtages i forbindelse med et måltid.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Calciumcarbonat
Fyldemiddel (rismel)
Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)
Magnesiumoxid
Konsistensmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer)
Calciumcitrat
Calciumhydroxid
Magnesiumcitrat
Cholecalciferol
Alfalfa, blad (Medicago sativa L.)
Mælkebøtte, rod (Taraxacum officinale Weber)
Broccoli, blade, stængel, grene (Brassica oleracea L.)
Persille, urt (Petroselinum crispum Mill)