Bodylab Whey 100 Strawberry & White Chocolate, 1kg.
Mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat
Produceret i Danmark
Udvundet af frisk mælk fra køer
Bodylab Whey 100 Strawberry & White Chocolate, 1kg.
Mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat
Produceret i Danmark
Udvundet af frisk mælk fra køer
Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen samt normale knogler.
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk, via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.
I forhold til mange andre proteinkilder, besidder Bodylab Whey 100 en meget høj biologisk værdi og indeholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), hvilket gør det til en optimal kilde til ekstra protein.
Bodylab Whey er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand, mælk eller juice. Bedste resultat fås dog ved anvendelse af en Bodylab Shaker.
Produktet smager godt, er ikke tilsat nogen former for sukker og indeholder kun få gram naturlig mælkesukker.
Proteinpulver fra Bodylab indeholder hverken aspartame eller AZO-farvestoffer.
Næringsindhold | |
---|---|
Strawberry & White Chocolate | |
Indhold pr. | 100 g |
Energi | 1600 kJ / 380 kcal |
Fedt | 5,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukkerarter | 5 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 75 g |
Salt | 0,36 g |
Ingredienser
Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat (97%,udvundet af mælk), konsistensmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, farvestof: rødbedefarve, sødestoffer: sucralose, acesulfam K, emulgator: sojalecithin
Varebetegnelse
Proteinpulver med smag af jordbær og hvid chokolade. Indeholder sødestoffer. Med et naturligt indhold af sukker.
Produktinformation
Bodylab Whey 100 er et danskproduceret valleproteinpulver af høj kvalitet, som er udvundet af mælk. Bodylab Whey 100 [[kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein. Bodylab Whey 100 er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand eller mælk.
Brugsanvisning
Som supplement, til en i forvejen sund kost, indtages 30-35 gram 1-4 gange dagligt. Pulveret mixes sammen med 250-300 ml mælk, vand eller anden væske. Kan også blendes sammen med frisk frugt og juice eller mælk, for at lave en frisk og velsmagende smoothie. Indtages mellem måltider og gerne efter træning. Opbevares tørt og køligt. Posen skal lukkes efter brug.
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | |
---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | |
Histidin | 1.700 mg |
Isoleucin | 6.400 mg* |
Leucin | 10.600 mg* |
Lysin | 9.600 mg |
Methionin | 2.200 mg |
Phenylalanin | 3.000 mg |
Threonin | 6.700 mg |
Tryptophan | 1.400 mg |
Valin | 5.900 mg* |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | |
Arginin | 2.100 mg |
Cystin | 2.200 mg |
Glutaminsyre | 18.100 mg |
Prolin | 5.500 mg |
Tyrosin | 2.600 mg |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | |
Alanin | 5.000 mg |
Asparaginsyre | 11.000 mg |
Glycin | 1.400 mg |
Serin | 4.600 mg |
* BCAA |
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |
NÆRINGSINDHOLD: | |
---|---|
Strawberry & White Chocolate | |
Pr. 100 gram | |
Energi | 1650 kJ / 390 kcal |
Fedt | 7,0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrater | 6 g |
- heraf sukkerarter | 4,0 g |
Kostfibre | 0-1 g |
Protein | 75 g |
Salt | 0,36 g |
Ingredienser |
---|
Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat (97%,udvundet af mælk), konsistensmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, farvestof: rødbedefarve, sødestoffer: sucralose, acesulfam K, emulgator: sojalecithin. Med et naturligt indhold af sukker. |
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | ||
---|---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | ||
Histidin | 1.700 mg | |
Isoleucin | 6.400 mg* | |
Leucin | 10.600 mg* | |
Lysin | 9.600 mg | |
Methionin | 2.200 mg | |
Phenylalanin | 3.000 mg | |
Threonin | 6.700 mg | |
Tryptophan | 1.400 mg | |
Valin | 5.900 mg* | |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | ||
Arginin | 2.100 mg | |
Cystin | 2.200 mg | |
Glutaminsyre | 18.100 mg | |
Prolin | 5.500 mg | |
Tyrosin | 2.600 mg | |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | ||
Alanin | 5.000 mg | |
Asparaginsyre | 11.000 mg | |
Glycin | 1.400 mg | |
Serin | 4.600 mg | |
* BCAA |
Indhold af forgrenede aminosyrer
(BCAA = isoleucin + leucin + valin): 22,9 g per 100 gram.
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |